Петрушка – одна з найпопулярніших трав, що використовується для приготування європейських і близькосхідних страв в наші дні. Соковита ароматна зелень петрушки з’являється ранньою весною, листя рослини можна використовувати в свіжому, сухому або замороженому вигляді. Достатньо додати кілька крапель масла Parsley+ в кремові соуси, сальсу або в будь-яку смажену страву, щоб надати їм чудовий смак і аромат!
Склад:
♥ ефірне масло з листя Petroselinum crispum(петрушка кучерява)
Способи застосування:
• змішайте 1 краплю Parsley+ з 1 краплею оливкової олії і приймайте як харчову добавку для підтримки загального стану здоров’я
• додавайте в смузі для заряду свіжості і аромату Parsley+
• використовуйте в якості приправи при приготуванні страв з морепродуктів, птиці, м’яса, яєць, а також рису, пасти і овочів
Відгуків немає, поки що.