Додайте щоденну порцію NingXia Red® в свій раціон, щоб насолодитися перевагами цього смачного і освіжаючого напою! До складу солодко-терпкої суміші NingXia Red® входять ягоди годжі, соки і екстракти з сливи, чорноплідної горобини, вишні, чорниці та граната. Крім цих інгредієнтів, NingXia Red® містить чистий екстракт ванілі і ефірні масла лимона, апельсина, юдзу і мандарина для додання напою чудового смаку і аромату!
Зручні пакетики по 60 мл прекрасно підходять для знайомства з природним смаком NingXia Red®. Надійна упаковка зберігає в собі всі переваги ягід годжі з провінції Нінся. Пакетики можна носити з собою в рюкзаку, роздавати зразки друзям, родині або зацікавленим клієнтам
В наборі 30 пакетиків по 60 мл
Як використовувати NingXia Red®?
• додайте NingXia Red® в смузі, асаї боул або ранкову склянку соку і отримуйте задоволення від швидкого і зручного сніданку
• подавайте NingXia Red® в охолодженому вигляді своїй сім’ї та гостям, під час зустрічей і свят, це прекрасна здорова альтернатива шипучим напоям
• запропонуйте цей смачний напій дітям замість солодкої газованої води або соків
• змішайте з NingXia Nitro
• додайте в нього 1-2 краплі вашої улюбленого харчового ефірного масла для посилення смаку!
– випивайте по 50 мл 2 рази на день
– найкраще вживати в охолодженому вигляді
– перед використанням добре струсіть
– після відкриття пляшки зберігайте напій в холодильнику і вживайте протягом 30 днів
– не пийте прямо з пляшки
– не використовуйте продукт, якщо пломба пошкоджена при доставці
Складові:
• пюре з цілих ягід годжі з провінції Нінся (Lycium barbarum) в Китаї
• концентрат чорничного соку
• концентрат чорноплідної горобини
• концентрат вишневого соку
• концентрат гранатового соку
• концентрат сливового соку
• екстракт виноградних кісточок Mega Natural Gold (GSE, кошер і халяль)
• чистий екстракт ванілі 2Х
• натуральний екстракт стевії (Reb A) – в якості підсолоджувача
а також:
♥ ефірне масло Orange (апельсин)
♥ ефірне масло юдзу (Citrus junos, або японський цитрон) – складний гібрид з роду цитрусових, батьківщиною якого вважають Китай. В Китаї цей плід відомий ще з часів Конфуція, тобто вже 2500 років. Плоди юдзу схожі на невеличкі грейпфрути з середнім діаметром 5 — 10 см, мають ароматну шкірку жовтого або помаранчевого кольору, яка легко відділяється, та м’якоть, яка має дуже кислий смак, схожий на лимон з нотками грейпфрута
♥ ефірне масло Lemon (лимон)
♥ ефірне масло Tangerine (мандарин)
• винна кислота і яблучна кислота для корекції pH • натуральний ароматизатор • чорниця • пектин – для розжовування і відділення • бензоат натрію і/або сорбат калію – використовуються в якості консервантів
Відгуків немає, поки що.